Zvijezda 09 stiže na “Police”

D. P.
Zvijezda 09 stiže na “Police”

BANjALUKA - Fudbaleri Leotara u derbiju drugog kola Prve lige Republike Srpske u subotu od 17.30 časova na stadionu “Police” ugostiće doskorašnjeg premijerligaša Zvijezdu 09 iz etno-sela Stanišići.

Biće to duel ekipa koje su sa različitim uspjehom startovale na ovosezonskoj premijeri. Trebinjci su na svom terenu savladali neugodni Famos sa 1:0, dok je Zvijezda 09 neočekivano kao domaćin poražena od Borca iz Kozarske Dubice i sigurno će htjeti da što prije nadoknadi taj bodovni zaostatak iz prvog kola.

Veoma zanimljiv susret u istom terminu biće odigran u Istočnoj Ilidži, gdje će Famos biti domaćin Rudar Prijedoru. “Motoristi”, koje predvodi iskusni strateg Darko Vojvodić, žele da se što prije iskupe za startni poraz, dok Prijedorčani na ovo gostovanje dolaze rasterećeni poslije gostujuće pobjede nad najvećim favoritom prvenstva Laktašima.

U ostalim susretima drugog kola, koji se takođe igraju u subotu, sastaju se:  17.30 časova: Sloboda (MG) - Laktaši, Ljubić - Drina HE, Velež (N) - Kozara, Drina (Z) - Sloboda (NG), Borac (KD) - Slavija, 18 časova: BSK - Romanija, 19.30: Sutjeska - Željezničar Sport tim.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana