Zvijezda 09 dočekuje GOŠK u Ligi BiH: Maksimalna borba do kraja

D.D.
Zvijezda 09 dočekuje GOŠK u Ligi BiH: Maksimalna borba do kraja

ETNO-SELO STANIŠIĆ - Zvijezda 09 će do kraja prvenstva BiH odigrati maksimalno s željom da ostvari što bolje rezultate. Ekipa će u 26. kolu na svom terenu dočekati GOŠK.

Trener Bojan Trkulja spremao je ekipu za naredni meč protiv GOŠK-a, koji je u lošoj seriji. U posljednjih pet mečeva ekipa iz Gabele ne zna za pobjedu i opet je u opasnoj zoni.

Zvijezda 09 će u ovom duelu biti oslabljena, jer pravo nastupa u meču neće imati Petar Karaklajić i Stefan Šapić, zbog kartona, što će svakako biti problem za domaći tim. Ipak trener Bojan Trkulja vjeruje da će njegova ekipa odigrati kvalitetan meč.

- Dobro smo radili u protekloj sedmici, tako da očekujemo da na ovom duelu odigramo najbolje što možemo i pokušamo da dođemo do pobede. Imamo određenih kadrovskih problema, ali verujem u svoj tim i očekujem da svaki fudbaler koji izađe na teren pruži maksimum i pokaže želju da na kraju slavimo. Protivnik je kvalitetan, jeste u krizi rezultata, ali sigurno nas očekuje težak meč - rekao je trener Bojan Trkulja. Ostali parovi 26. kola Premijer lige: subota: Zvijezda - GOŠK (13.30), Zrinjski - Velež (16), nedjelja: Igman - Posušje (13), Željezničar - Sarajevo (20 časova). Igrano u petak Tuzla siti - Široki brijeg i Borac - Sloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana