Zvezdine legende podržale ekipu pred revanš protiv Bodea, evo šta su poručili

Tanjug
Zvezdine legende podržale ekipu pred revanš protiv Bodea, evo šta su poručili

BEOGRAD- Legende Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon, Dragiša Binić, Mitar Mrkela, Nenad Milijaš, Nenad Krstičić, Nikola Lazetić, Jovan Aćimović, Ratomir Dujković, Stanislav Karasi i Marko Marin uputili su jake riječi podrške sadašnjoj generaciji fudbalera najtrofejnijeg srpskog kluba pred revanš meč plej-ofa Lige šampiona protiv Bodea.

vezda sutra od 21 čas na stadionu “Rajko Mitić” dočekuje norveškog šampiona koji je prošle nedjelje pobijedio rezultatom 2:1.

-Igrači moraju da poštuju protivnika, videli su na prvoj utakmici kakav je to tim, ali i da imaju veliko poverenje u sebe. Ova utakmica je mnogo važna i mora da se pobedi - rekao je Pižon, četvrta Zvezdina zvijezda.

Dragiša Binić, evropski šampion sa Crvenom zvezdom, bio je jasan.

-Obaveze igrača Zvezde su da u sredu ostave srce na terenu, daju sve od sebe i rezultat neće da izostane. Kvalitet je na našoj strani, istorija i veličina kluba – naglasio je.

Zatim se obratio i Mitar Mrkela, aktuelni sportski direktor Crvene zvezde.

-Marakana ima posebnu moć. Padale su ovde i veće ekipe od Bodea – istakao je Mrkela.

Nenad Milijaš, trener omladinskog tima Crvene zvezde i dugogodišnji kapiten kluba, obratio se direktno igračima: “Obezbediti Ligu šampiona pred punom “Marakanom”, to je ono zbog čega ste počeli da igrate fudbal. Hajde da usrećimo navijače i da se zajedno radujemo”.

Nenad Krstičić je pročitao motivacionu poruku.

-Ne sumnjajte u sebe, vi ste Zvezdini vojnici. Napred, Zvezdo! – poručio je on.

Podršku je dao i Nikola Lazetić, bivši kapiten Zvezde i aktuelni direktor mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije.

-Igrao sam mnogo utakmica na kojima su se dešavala čuda. Zato dođite u što većem broju u sredu uveče da napravimo još jedno veliko čudo - poručio je Lazetić.

Jovan Aćimović je optimista.

-Svesni smo težine utakmice, ovo je za aktuelnu generaciju najteža. Jako bi dobro bilo da su skupili koncentraciju i da su usadili ono što im je stručni štab govorio. Prednost kluba su pune tribine, uz huk navijača da to iskoriste za pozitvnu energiju i svojim kvalitetom i probuženom strašću dođu do željene pobede - rekao je Aćimović.

Oglasio se i Ratomir Dujković, golmanska legenda Crvene zvezde.

-Došao je momenat da Zvezda pokaže koliko je moćna, a “Marakana” neosvojiva. Ovde su padali Nemci, Francuzi, Španci i Englezi, čak i Brazilci. Ovo je momenat koji se ne sme propustiti, a najviše zavisi od igrača – istakao je Dujković.

Stanislav Karasi je imao poruku za igrače.

-Branite čast Zvezde i Srbije. Na vama je da pobedite pred velikom publikom, mnogi su padali ovde i ubuduće će -  kaže on,

Marko Marin, bivši kapiten i trenutni tehnički direktor kluba, preneo je jednu od poruka navijača.

-Na Marakani su najbolji stvarani, a najveći padali - zaključio je obraćanje legendi Marin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana