Zvezda sa dva gola minusa ulazi u drugo poluvrijeme

GS
Foto: Tanjug/AP

U toku je meč između fudbalera Crvene zvezde i ekipe Jang bojsa u okviru utakmice G grupe Lige šampiona.

Beograđani na kraju prvog poluvremena gube 2:0.

Crvena zvezda je mogla do vođstva u Švajcarskoj već u 4. minutu, ali je u situaciji jedan na jedan Šerif Ndiaje šutirao pravo u golmana domaće ekipe Antonija Raćopija. 

Samo minut kasnije Ndiaje je imao novu šansu, ali je loše šutirao glavom sa peterca poslije centaršuta Hvanga.

Treću odličnu šansu Zvezda je propustila u 6. minutu, Osman Bukari je iskosa sa desetak metara, šutirao preko gola.

Kazna za promašaje goste je stigla u 8. minutu, poslije kornera Filipa Ugrinića sam je na drugoj stativi ostao Benito, šutirao je prema golu, a lopta se od Koste Nedeljkovića odbila iza leđa Omrija Glazera.

U 24. minutu Bukari je imao najbolju moguću šansu, poslije kontranapada je trčao sam ka golu domaćina, ali je u ključnom trenutku dao jači for pa ga je zaustavio golman domaćih Raćopi.

Samo pet minuta kasnije Zvezda je ponovo kažnjena za promašaj, Luin Blum je udarcem sa 15 metara precizno šutirao i lijevom nogom poslao loptu u mrežu Zvezde.

I Zvezda i Jang Bojs imaju po bod, osvojen u remiju u Beogradu (2:2) i računica je jasna - pobjednik skoro izvjesno ide dalje. U slučaju remija odlučivalo bi posljednje kolo, 13. decembra, u kojem Zvezda dočekuje Mančester Siti, a Jang Bojs gostuje Lajpcigu. Poraz bi, naravno, značio i kraj evropske sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana