Bukari "srušio" Vojvodinu u Novom Sadu

Tanjug
Foto: FK Crvena zvezda

NOVI SAD - Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su kao gosti Vojvodinu rezultatom 2:1 u meču 16. kola Superlige Srbije, a oba gola za "crveno-bele" postigao je Osman Bukari.

Šestostruki uzastopni šampion Srbije je na stadionu "Karađorđe" poveo već u trećem minutu. Reprezentativac Gane je posle kontranapada šutirao iskosa sa desetak metara, lopta je išla pravo u golmana Vojvodine, ali je Lazar Carević očajno reagovao i lopta je završila u mreži.

U 11. minutu Hvang je pogodio prečku, a već u narednom napadu je uslijedila kazna, Vojvodina je izjednačila. Strelac je bio Radomir Milosavljević posle dodavanja Đorđa Crnomarkovića.

Drugi gol na meču Bukari je postigao u 27. minutu, lopta je stigla do njega na petercu poslije katastrofalnih grešaka defanzivaca Vojvodine, pa mu nije bilo teško da još jednom savlada Carevića i ispostaviće se donese Zvezdi tri boda.

Crvena zvezda na drugom mjestu sad ima 37 bodova, tri manje od lidera Partizana koji kasnije večeras dočekuje TSC. Vojvodina je sad peta sa 22 boda.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak gostuju Jang bojsu u odlučujućem meču za plasman u Ligu Evrope, a zatim u subotu gostuju Napretku. Vojvodina u narednom kolu gostuje Partizanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana