Žižović zadovoljan pripremama Borca: Zadržali smo pobjednički mentalitet

Darko Dragičević
Žižović zadovoljan pripremama Borca: Zadržali smo pobjednički mentalitet

BANjALUKA- Borac je uspješno priveo kraju pripreme u Sloveniji savladavši, u svojoj trećoj kontrolnoj utakmici, ekipu Korvinul Huneadore sa 2:0 (Vuković 11’ , Karolina 71’).

Stručni štab zadovoljan je prikazanim ali i tokom cijelog trening kampa u Termama Zreče.

“Možemo biti zadovoljni rezultatom i igrom koju smo danas prikazali. Pružili smo igračima veću minutažu nego u prethodnoj utakmici. Očekivano malo nervozna utakmica, više od strane gostiju, naši momci su pokazali prisebnost, dobru koncentraciju i na kraju pobijedili. Na kraju najbitnije od svega je da smo završili utakmicu bez povrijeđenih igrača i da smo ispunili sve ono što smo zacrtali.” rekao je Mladen Žižović.

Šef stručnog štaba Borca Mladen Žižović kaže da je sve što je planirano sprovedeno u djelo i da forma ide uzlaznom putanjom.

“Imamo dosta prostora za napredak. Evidentno je da u određenom dijelu utakmice nemamo baš potpunu kontrolu, ali vremenom će to biti sve bolje i bolje. Igrači su potvrdili kvalitet u nekim elementima igre koji su bili dosta dobri i prošle sezone. Bili smo superiorni u određenim situacijama, za šta je možda još rano, a zadržali smo pobjednički mentalitet što je vrlo bitno za predstojeću utakmicu. Nadam se da ćemo tako nastaviti u sljedećem periodu” kaže Žižović.

Ekipa će put Banjaluke nakon treninga oporavka.

Igrači će dobiti slobodan vikend, a od ponedjeljka pun fokus ide na predstojeći dvomeč sa ekipom Egnatije.

Prvi evropski rival uveliko je na skeneru stručnog štaba.

“Gledali smo dvije utakmice uživo, jednu moj asistent, a drugu ja. Sutra ćemo ostati još da pogledamo utakmicu sa Mariborom koju igraju ovdje u okolini. Radi se o jednoj vrlo organizovanoj ekipi koja je dugo na okupu. Mogu zadati probleme ukoliko ih pustimo da igraju pogotovo na našoj polovini. Imaju određenu ideju koju su sproveli u ove dvije utakmice. Dobro ćemo ih analizirati i mislim da u Banjaluci, pred našim navijačima, apsolutno imamo šansu da napravimo jedan povoljan rezultat pred put za Tiranu.” rekao je Žižović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana