Žižović: Malo je falilo za još ljepšu noć u Banjaluci

GS
Foto: V. Tripić

BANjALUKA- Trener Borca Mladen Žižović nakon meča u Banjaluci poručio je da je njegov tim zaslužio pobjedu, ali da je lutrija ovog puta otišla na stranu Mađara.

Pohvalio je svoje fudbalere kao i navijače Borca koji su 120 minuta bodrili svoj tim.

„Ne bih rekao da smo izgubili zbog neiskustva. Rekao bih da su penali lutrija, koja je jednostvano ovog puta otišla u stranu Ferencvaroša. Ne vjerujem da su njihovi igrači neiskusni u penalima pa da prođu. Mislim da smo večeras bili ravnopravni u nekim segmentima i bolji, kontrolisali utakmicu, imali vodstvo i mislim da smo zalužili pobjedu. Šteta, mi smo u jednom mentalnom stanju gdje nismo zadovoljni, a plasirali smo se u Konferencijsku ligu. Ljestvica je visoko podignuta i ja moram česitati svima na fenomenalnoj utakmici, fenomenalnom navijanju. Za još ljepšu noć falilo je malo, mi nastavljamo da radimo i okrećemo se prvenstvu“, rekao je Žižović koji ima iskustva kada su jedanesterci u Evropi u pitanju.

„Ove sezone smo slavili u Albaniji nakon penala, dva puta sam ispadao, jednom u Trnavi jednom na Kipru. Bože moj takav je trenerski posao, nekad imate sreće nekad nemate. Ponoviću da je bitan način na koji smo igrali. Peterostruko ili desetostruko skupljem protivniku nismo dozvolili mnogo. Bili smo ravnopravni i nisu nam ozbiljnije zaprijetili. Ja im želim puno sreće, a mi se okrećemo Konferencijskoj ligi“.

Kada je u pitanju sutrašnji žrijeb za Konferencijsku ligu, koji će biti održan od 14.30 časova, Žižović nije htio da govori o protivnicima, piše Mondo.

„Prespavaćemo i vidjeti sutra. Okrećemo se prvenstvu, u ponedjeljak igramo protiv GOŠK-a i to nam je u ovom trenutku najbitnije. Na ono što ne možemo uticati, nećemo se uopšte nervirati oko toga“, zaključio je trener Borca Mladen Žižović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana