Žižović: Borićemo se do kraja

Darko Dragičević
Žižović: Borićemo se do kraja

BANjALUKA - Fudbaleri Borca odradili su posljednji trening uoči utakmice sa PAOK-om, a Srđan Grahovac i Mladen Žižović obratili su se grčkim novinarima.

- Nas sa Grčkom i grčkom narodom vežu lijepe stvari. Ipak, mi ćemo dati sve od sebe da obradujemo naše navijače i da pružimo dobru igru. Znamo ko nas čeka sa druge strane i želim da čestitam PAOK-u na svemu što su uradili prošle sezone. Sa druge strane i mi smo uradili odlične stvari za klub i želimo ponovo da pružimo svoj maksimum na terenu. Mi smo Borac i hoćemo da se borimo do kraja kako nam ime kluba i nalaže. Vidjećemo šta će nam to donijeti, rekao je Žižović kojeg će na klupi, zbog crvenog kartona u Elbasanu, zamijeniti Bojan Puzigaća.

Borčev stručni štab dobro je skenirao sve prednosti i mane narednog rivala, a Srđan Grahovac ističe da ekipa koju prevodi kao kapiten, uz svo poštovanje ka rivalu, želi da nastavi  evropski san.

- PAOK je, na papiru, favorit u predstojećem dvomeču i svjesni smo da su skup sjajnih indiviudalaca. Ipak, mi nemamo šta da izgubimo i sportski je nadati se dobrom rezultatu. Želimo da se predstavimo u najboljem svjetlu i da igramo svoju igru, poručio je Grahovac.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana