Zeljkoviću novi mandat

D.P.
Foto: G.S.

BANjALUKA – Dosadašnji predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Vico Zeljković obavljaće tu funkciju i u naredne četiri godine, odlučeno je na Izbornoj Skupštini FS RS održanoj u Banjaluci.

Prvi potpredsjednik je Dragan Banjac iz Kozarske Dubice, a drugi Zoran Deket iz Prnjavora. Osim njih trojice u Izvršnom odboru FS RS su još: Rajo Mičeta (Trebinje), Mladen Jovićević (Banjaluka), Mladen Bosančić (Novi Grad), Nedeljko Ćorić (Bijeljina), Petar Jelić (Modriča), Miroslav Kršić (Doboj), Mirko Milošević (Zvornik), Dragomir Đajić (Istočno Sarajevo). 

Izabrane su i sve komisije FS RS, a potvrđen je i novi Nadzorni odbor čiji je predsjednik Bojan Kušljić, a članovi Dragan Kulina i Dejan Dević. Izabrana su i dva od tri člana Komisije za savjetovanje i posredovanje. To su Dušan Marković i Igor Radeljić.

Prije Izborne održana je Redovna Skupština FSRS na kojoj je odlučeno da se od sezone 2025/26 Prva liga RS smanji sa 18 na 14 klubova, a da Druge lige (grupa zapad i grupa zapad) od iste sezone umjesto 16 broje po 14 ekipa.

Zakazana je i sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske za 10. jul u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana