Završena grupna faza takmičenja u Radničkoj ligi

Srna
Foto: PaleLive

FOČA - Mečevima petog kola završena je grupna faza takmičenja u Radničkoj ligi u malom fudbalu u Foči, nakon čega su poznati parovi četvrtfinala.

U susretu koji je odlučivao o prvom mjestu u grupi A, Univerzitetska bolnica je lakše nego što se očekivalo nanijela prvi poraz ekipi Opštinske uprave, uz rezultat 5:0.

Ove dvije ekipe osvojile su isti broj bodova, po devet, ali zbog boljeg međusobnog skora, Bolnica u nastavak takmičenja ide sa prve, a Opštinska uprava sa druge pozicije.

Treće mjesto u grupi A osvojile su ekipa škola, savladavši prvo u zaostalom meču PTT uz rezultat 2:0, a zatim i Nacionalni park /2:1/. U četvrtfinale se iz ove grupe plasirao i PTT, dok je Nacionalni park završio takmičenje.

U grupi B, Šumsko gazdinstvo nadigralo je ekipu privatnog sektora /5:4/, dok je Policijska uprava savladala "Elektroprivredu" /6:1/.

Prvo mjesto u grupi osvojila je ekipa privatnog sektora, drugo ekipa Kazneno-popravnog zavoda, treća je Policijska uprava, a četvrto Šumsko gazdinstvo.

Takmičenje je završeno za petoplasiranu "Elektroprivredu".

U četvrtfinalu, ekipa privatnog sektora igraće protiv PTT-a, Univerzitetska bolnica protiv Šumskog gazdinstva, ekipa Opštinske uprave sastaje se sa Policijskom upravom, a ekipa škola sa Kazneno-popravnim zavodom. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana