Završen Turnir prijateljstva: Mozzart uz fudbalske veterane do pobjede

Mozzart
Završen Turnir prijateljstva: Mozzart uz fudbalske veterane do pobjede

Kotor Varoš je proteklog vikenda bio u znaku fudbala i druženja jer je uspješno završen sedmi Međunarodni fudbalski turnir prijateljstva. Takmičenje je okupilo više od 100 fudbalskih veterana iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, a titulom nabolje okitila se ekipa „Obilića" iz Herceg Novog. Timove je na terenu do pobjede bodrila kompanija Mozzart u ulozi zlatnog sponzora.

„Hvala kompaniji Mozzart na podršci u organizaciji našeg turnira. Zaista smo srećni što su prepoznali važnost ovog sportskog događaja za naš kraj. Uz podršku ovakvih istinskih prijatelja sporta, želimo da naš turnir nastavi da traje u godinama koje slijede", istakao je Slobodan Petrović, predsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš. 

Veterani „Obilića" iz Herceg Novog su, u konkurenciji šest ekipa, sasvim zasluženo osvojili prvo mjesto, a u finalnom susretu su nadjačali domaćina, ekipu Kotor Varoša, poslije boljeg izvođenja kaznenih udaraca rezultatom 3:2.

Treće mjesto osvojila je ekipa „Brizbejnskih lavova", za koju su nastupali doktori i zdravstveni radnici sa Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske. Preostala tri mjesta pripala su veterenima „Sloge" iz Saničana, Sokobanje i Apatina.

Osim u kvalitetnoj igri na terenu, igrači i posjetioci uživali su u bogatom zabavnom programu uz domaće specijalitete i piće, te brojne promocije, pa nisu krili zadovoljstvo organizacijom turnira i gostoprimstvom. Iz kompanije Mozzart poručili su da će uvijek biti uz događaje koji promovišu sport i prijateljstvo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana