Vuković vodi ka tituli

Darko Dragičević
Vuković vodi ka tituli

BANjALUKA - Borac je napravio još jedan korak ka osvajanju titule šampiona. Banjalučani su došli do pobjede nad posljednjeplasiranom ekipom Zvijezde 09 3:1, koja je i na Gradskom stadionu pokazala da igra puno bolje u odnosu na jesenji dio sezone.

Nakon nekoliko dobrih prilika na obe strane, Borac je došao do prednosti u 38.minutu. Na ovom meču sjajni David Vuković je izborio penal, koji je zatim u gol pretvorio Zoran Kvržić.

Mladi Vuković je bio veoma raspoložen i pravio je ogromne probleme gostujućoj odbrani. U 51. minutu Vuković je opet pokazao kako ima dobar udarac. Oslobodio se svojih čuvara i sjajno šutirao i zatresao mrežu rivala.

Zvijezda 09 se nije predavala i uspjela je u 79. minutu da smanji zaostatak . Godsvil Vadze je pogodio za 1:2 i donio neizvjesnost u finišu. 

Nakon toga Borac je krenuo po treći gol i nakon dvije dobre šanse sve dileme oko pobjednika riješio je Vasilije Terzić novim golom u 86. minutu.

Borac je tako zadržao prednost u odnosu na svog rivala Zrinjski.

Prozivka Sarajeva

Navijači Borca su tokom meča imali poruku za Fudbalski klub Sarajevo. Naime, Lešinari su podigli transparent na kojem je pisalo,
-Neka igrači i uprava bosanskog Reala, potraže pomoć od klupskog psihologa Radovana-

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana