Vlahović: Ispunili smo ciljeve za ovu sezonu, želim još trofeja sa Juventusom

Tanjug
Foto: BeSoccer

RIM - Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović izjavio je da je srećan zbog osvajanja Kupa Italije sa torinskim klubom i dodao da je njegov tim ostvario ciljeve za ovu sezonu, prenosi Skaj Italija.

Fudbaleri Juventusa osvojili su Kup Italije, pošto su sinoć u Rimu u finalu ovog takmičenja savladali Atalantu 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Vlahović.
    
"Zahvaljujem se svima. Ove sezone smo se suočili sa brojnim poteškoćama. Ostvarili smo dva cilja, koja smo postavili na početku sezone. Kvalifikovali smo se za Ligu šampiona i osvojili Kup Italije, tako da smo ostvarili ciljeve za ovu sezonu", rekao je Vlahović.
    
Juventus je već obezbjedio plasman u Ligu šampiona naredne sezone, pošto se nalazi na četvrtom mjestu na tabeli Serije A sa 67 bodova. Inter je ubjedljivo prvi sa 92 boda dva kola prije kraja šampionata.
    
Juventus je sinoć osvojio rekordni 15. trofej Kupa Italije u istoriji kluba.
    
"To nije dovoljno, sledeće sezone moramo da težimo tome da osvojimo sve. Mi smo Juventus, to je naš DNK i ono što navijači očekuju od nas", naveo je napadač Juventusa.
    
Vlahović je sa Partizanom osvojio jednu titulu i dva Kupa Srbije.
    
"Ovo je moj prvi trofej sa Juventusom. Dao sam i gol u finalu Kupa Srbije, osvojili smo trofej. Međutim, neverovatno je osvojiti trofej sa Juventusom. Želim još mnogo pobeda i trofeja sa ovim klubom", zaključio je Vlahović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana