Vladan Milojević računa na ove igrače koje je Bahar davno prekrižio

G.S.
Vladan Milojević računa na ove igrače koje je Bahar davno prekrižio

Barak Bahar je "otpisao" tandem, ali kako saznaje MaxBet Sport, Nemanja Milunović i Edmund Ado će dobiti priliku kod trenera Vladana Milojevića.

Iskusni defanzivac je igrao standardno u prvom mandatu, poslije dolaska iz Bate Borisova i dobro poznaje sistem novog trenera.

U potpunosti se oporavio od povrede i ima ugovor do juna sa opcijom produžetka na još godinu dana.

Bili su u drugom planu čitave jeseni. Štoper je na terenu proveo samo 29 minuta u dvije utakmice, a vezista nije debitovao u zvaničnom meču za Crvenu zvezdu. Dva puta je sjedio na klupi i igrao samo za selekciju Gane.

Moguć je odlazak Aleksandra Dragovića, a Naser Điga ima obaveze u selekciji Burkine Faso. Ako dođe do rastanka sa kapitenom, biraće se nasljednik u Evropi, ali tu je i Miloš Degenek. Za dva mjesta, konkurencija baš jaka.

Došao je Ado prije godinu dana iz Šerifa u Spartak. Subotica je bila samo prolazna stanica do Ljutice Bogdana, al je vezista samo trenirao sa ekipom i odigrao nekoliko prijateljskih utakmica. Klub ga je jurio dvije godine, kada je igrao odlično u Ligi šampiona.

Još ima vremena za povratak na scenu za igrača, koji je rođen 2000. godine i ima ugovor sa šampionom Srbije do juna 2027. 

Dobiće priliku tokom test utakmica na Kipru, a ako bude imao dobar učinak na proljeće ekipa može da dobije aduta na sredini terena. 

Zadatak je jasan da se sedmi put uzastopno osvoji titula i baš često neko iz drugog plana može da bude otkrovenje, javlja MaxBet Sport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana