Vladan Milojević: Mrkela doveo Bena na moju reč, uz veliku podršku Terzića

Tanjug
Vladan Milojević: Mrkela doveo Bena na moju reč, uz veliku podršku Terzića

BEOGRAD,- Nekadašnji trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević otkrio je da je Mitar Mrkela realizovao transfer El Fardu Bena na njegovu reč i uz veliku podršku Zvezdana Terzića.

Zvezda je sa Benom u timu ostvarila dva istorijska plasmana u Ligu šampiona, a posebno se pamte njegova dva gola protiv Salcburga. "Sportski direktor Mitar Mrkela je u jednom trenutku rekao: “Šta misliš o Benu?”. Pitao sam ga: “Na kog Bena misliš?”.Odgovorio je:

“Ovaj što je bio kod tebe u Olimpijakosu”. Rekao sam mu: “Mito, ne mogu da verujem da mi njega možemo da dovedemo. Sa druge strane, da li bi Ben došao ovde”.

Rekao mi je: “Ako ti hoćeš, mi ćemo da uradimo sve da on dođe”, rekao je Milojević za Sputnjik. Bez nekog skautiranja i priče, iskreno “ukopčali” smo se od prvog trenutka, dodao je Milojević.

"Sa druge strane imali smo veliku podršku gospodina Zvezdana Terzića koji je šta god da smo tražili ili hteli "skidao zvezde sa neba" da nam izađe u susret. Bilo je tu i grešaka, ali to je jednostavno fudbal. Reagovali smo u trenutku i kada se on pojavio nije bilo dileme da li je to to. Mislim da je on najmanje skautiran od svih igrača. Došao je u Zvezdu na moju reč i poverenje sportskog direktora, a ostalo ste sve videli", istakao je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana