Viktorija pobijedila Dinamo i izborila osminu finala LK, remi PAOK-a i Aberdina

Tanjug
Viktorija pobijedila Dinamo i izborila osminu finala LK, remi PAOK-a i Aberdina

Fudbaleri Viktorije pobijedili su večeras u Plzenju ekipu zagrebačkog Dinama 1:0 u grupi četvrtog kola grupe C Lige konferencija.

Jedini gol na utakmici postigao je Tomas Šori u 35. minutu iz penala. Viktorija je dva kola prije kraja grupne faze obezbijedila prvo mjesto na tabeli i plasman u osminu finala Lige konferencija. U drugom meču u grupi C Astana i Balkani odigrali su bez golova.

Tabela: Viktorija 12, Astana 4, Balkani 4, Dinamo 3.

Fudbaleri PAOK-a i Aberdina odigrali su u Solunu sa Aberdinom bez pobjednika, 2:2 u meču četvrtog kola grupe G Lige konferencija. Golove za PAOK postigli su Taison u 23. i Mbvana Samata u 67. minutu. Kod gostiju u strijelce su se upisali Dak u 14. i Džejmi Mekgrat u 70. minutu. Srpski reprezentativac Andrija Živković igrao je za PAOK od 82. minuta, dok je njegov sunarodnik Živko Živković bio na klupi za rezerve.

Ajntraht je u gostima pobijedio Helsinki 1:0. PAOK i Ajntraht su izborili plasman u narednu fazu takmičenja, a poslije naredna dva kola biće poznato ko će ići direktno u osminu finala LK, a ko će igrati u šesnaestini finala.  

Tabela: PAOK 10, Ajntraht 9, Aberdin 2, Helsinki 1.

Ekipa Bodo/Glimta je u gostima savladala Bešiktaš 2:1 u meču četvrtog kola grupe D. Od 21 sat igraju Klub Briž i Lugano.

Tabela: Klub Briž 7, Bodo/Glimit 7, Lugano 4, Bešiktaš 1.

Fudbaleri Legije nadigrali su na svom terenu Zrinski 2:0 u meču četvrtog kola grupe E. Od 21 sat igraju Aston Vila i AZ Alkmar. Tabela: Legija 9, Aston Vila 6, Zrinjski 3, AZ Alkmar 3.

Fudbaleri Nordsjelanda i Spartaka iz Trnave odigrali su 1:1 u meču četvrtog kola grupe H. Od 21 čas će se sastati Ludogorec i Fenerbahče.

Tabela: Fenerbahče 9, Nordsjeland 7, Ludogorec 3, Spartak 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana