Velež traži pojačanja

G.S.
Velež traži pojačanja

NEVESINjE - Fudbalski klub Velež odigrao je šet kontrolnih mečeva tokom pripremnog perioda u kojima je imao polovičan učinak po tri pobjede i poraza.

Trener Marko Jovanović dao je šansu mladim igračima na nekoliko mečeva, ali je čini se jasno da bi klub trebalo da se pojača ako želi da bude najprijatnije iznenađenje prvenstva Republike Srpske. Otišla su im četiri igrača, a došao je samo napadač Anđelko Mikulić.

- Generalno sam zadovoljan dosadašnjim pripremama. Dali smo u većini mečeva šansu našim mladim igračima da se dokažu i osjete duele. Ipak ako želimo da nastavimo sa partijama iz jesenjeg dijela sezone, sigurno je da su nam potrebna još tri pojačanja i to na bekovskim pozicijama u veznom redu i napadu. Naš cilj je opstanak i afirmacija mladih igrača i bili smo najprijatnije iznenađenje polusezone i da bismo zadržali to trebaju nam igrači koje ćemo nadam se dovesti do starta lige - istakao je trener Jovanović.

Generalka pred start lige protiv Čelika iz Zenica je otkazana pa je klub dogovorio novog rivala, a to je Mladost iz Gacka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana