Vadze iz Zvijezde 09 otišao u Čukarički

D.D.
Vadze iz Zvijezde 09 otišao u Čukarički

ETNO SELO STANIŠIĆI – Iz Zvijezde 09 u Čukarički! Krilni igrač Godsvil Vadze je prošle sezone bio jedan od najboljih pojedinaca u ekipi u Premijer ligi BiH i sad je to naplatio prelaskom u novi klub.

Ugovor sa Brđanima potpisao je na tri godine. Vadze je rođen 4. septembra 2001. godine u gradu Tefle u Gani, a karijeru započeo je u austrijskom timu Pincgau Salfelden, odakle je prešao u Zvijezdu 09 iz Stanišića. U timu iz Republike Srpske bio je veoma zapažen, u 49 utakmica postigao je osam golova, šest puta je bio asistent.

– Veoma sam srećan što sam postao član Čukaričkog. Jedva čekam da upoznam saigrače, da odradim prvi trening i nadam se da ću vrlo brzo biti u konkurenciji za utakmice. Zahvalan sam Bogu, kao i svim ljudima u Gani koji vjeruju u moj talenat. Obećavam da ću dati  maksimum za klub, kojem sam veoma zahvalan zbog činjenice da me je angažovao. Privilegija je igrati za Čukarički – rekao je Vadze.

Vadze je zadužio dres sa brojem 11, u ponedeljak je odradio zdravstvene preglede, a u utorak će biti i na prvom treningu sa ekipom.

– Pratili smo duže vreme nekolicinu momaka koji su bili na našem radaru, između ostalog i Vadzea. Odradili smo detaljne analize, uz pomoć skauting službe, zajedno smo došli do zaključka da je ovo idealan profil igrača koji se uklapa u sistem i ideju igre koju traži naš šef struke Goran Stanić. Očekujemo od momka iz Gane da se brzo uklopi u zahteve i da što pre konkuriše za tim, a od velikog značaja biće i činjenica da je već igrao na ovim prostorima – kazao je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana