Uznemirujući snimak: Fudbaler tukao djevojku u liftu

GS
Foto: X.com

Snimak sa bezbjednosne kamere pokazuje Kristijana Kuevu, poznatog peruanskog fudbalera, kako tuče djevojku u liftu, a taj zapis se brzo proširio društvenim mrežama.

Reprezentativac Perua sa više od 100 nastupa za državni tim šokirao je javnost nasilničkim ponašanjem.

Tukao je djevojku u liftu, a nije prestajao sve dok jedan gospodin nije prišao i odvojio ga od djevojke. Nakon toga je izjurio kroz vrata. Uspio je ovaj gospodin da spase djevojku težih posledica.

Pamela Lopez, povrijeđena djevojka, oglasila se nakon toga i otkrila šokantnu istinu, prenosi Nova.rs.

"On i ja smo bili u vezi 13 godina i svih tih 13 godina trpjela sam nasilje. Ponekad su tom zlostavljanju prisustvovala i naša djeca, što me posebno boli", poručila je Lopez.

Snimak je ubrzo postao viralan, pa se očekuje reakcija organa reda. Kuevas je u Evropi nastupao za Rajo Valjekano, Krasnodar i Malatjaspor, ali nikada i u ligama petice. Ipak, godinama je jedan od nosilaca reprezentacije Perua.

#Deportes | El futbolista peruano Christian Cueva fue denunciado por violencia física y psicológica por parte de la que fue su pareja, Pamela López, quien este lunes relató en un canal local que han ocurrido "sucesos muy graves" y que "teme por su vida". #19Ago #Peru - Infobae pic.twitter.com/GPlj32Arb4

— LLanero Digital (@LlaneroDigitalV) August 20, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana