Uz huk navijača do Lige šampiona: Zvezda spremna za Bode Glimt

GS
Uz huk navijača do Lige šampiona: Zvezda spremna za Bode Glimt

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić" igraju revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona protiv norveškog Bode Glimta.

Crveno-beli će za četvrti plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja morati da nadoknade gol minus iz prvog meča (2:1).

- Očekuje nas drugo poluvrijeme, utakmica velikog značaja, posebno jer je ulog plasman u Ligu šampiona. U Norveškoj je završeno samo prvih 90 minuta, mislim da smo se od tada oporavili, "podigli", igramo protiv ekipe koja je odlična, u ovoj fazi i nema slabijih protivnika i siguran sam da nas očekuje ništa manje teška utakmica - rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević na konferenciji za medije.

Na nama je da budemo spremni. Imamo problema kod pojedinih igrača, ali ne tako velikih. Videćemo za sastav. Moramo da se borimo i damo sve od sebe - dodao je Milojević.

- Igramo kod kuće, biće pun stadion. Probaćemo da odradimo što nam je taktička zamisao. Uradićemo sve da uđemo u grupnu fazu - istakao je Milojević.

Prema njegovim riječima, sve misli su usredsređene na Bode i Ligu šampiona i nije htio da komentariše stavove da je "možda bolje da se igra u Ligi Evrope".

- Mi razmišljamo samo o utakmici. Veliki je ulog igrati Ligu šampiona. Želimo da damo sve od sebe. Neko će reći da je ovo najbitnija utakmica za Zvezdu. Mi smo skloni da pričamo kako je sve bitka za život i smrt. Tražim od igrača samo da budu koncentrisani, da uživaju uz naše navijače. Neka bude po Božijoj volji - naglasio je Milojević.

Prema informacijama sa stadiona "Rajko Mitić", malo karata je ostalo za ovaj meč, što nam govori da nas očekuje još jedan spektakl na Marakani. Kada govorimo o uživo prenosu, isti je obezbijeđen na RTS 1 i Arena Sport Premium 1 kanalima, prenose "Novosti".
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana