U Sutjesci zadovoljni poslije minimalnog poraza od Zvijezde 09: Možemo do finala

D.P.
U Sutjesci zadovoljni poslije minimalnog poraza od Zvijezde 09: Možemo do finala

FOČA - Kapiten Sutjeske Boško Radović poslije poraza u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Republike Srpske "Dr Milan Jelić" na gostovanju kod Zvijezde 09 (0:1) naglasio je da se njegova ekipa u revanšu, koji igra 8. maja u Foči, može nadati plasmanu u finale.

Izabranici Zlatka Radovića na ovo gostovanje otputovali su oslabljeni, ali iako desetkovani, pružili su jak otpor premijerligašu.

- Znali smo da neće biti lako u Ugljeviku, a uz sve to smo na prvi meč otputovali bez četiri standardna igrača. Nije bilo kapitena i najboljeg igrača Nikole Mojovića te Bojana Mihajlovića, Jovice Dačevića i Dejana Đerića, a tome treba dodati i povredu Vide Ivanovića u prvom dijelu susreta. Odigrali smo hrabro, borbeno i veoma disciplinovano. Da smo bili u nekoliko navrata prisebniji, mogli smo postići i pogodak koji bi nam još više značio pred revanš. Bez obzira na sve mislimo i da nam ovaj minimalan poraz daje velike šanse da u drugom meču ostvarimo rezultat koji bi nas odveo u finale, što bi bio jedan od najvećih uspjeha u bogatoj istoriji Sutjeske - istakao je Radović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana