U Modriči se sprema spektakl povodom jubileja: Zvezda čestita vijek postojanja

G.S.
U Modriči se sprema spektakl povodom jubileja: Zvezda čestita vijek postojanja

MODRIČA - Veliki jubilej, vijek postojanja Fudbalski klub Alfa Modriča proslaviće prijateljskom utakmicom protiv šampiona Srbije, ekipe Crvene zvezde.

Beograđani će uveličati vrijedan jubilej, a u Republici Srpskoj nastupiće bez reprezentativaca. Ipak to ne umanjuje veliko interesovanje koje vlada za meč u subotu, 25. marta, od 17 časova na stadionu “Dr Milan Jelić”. Alfa Modriča je sa željom da na što bolji način ugosti bivšeg šampiona Evrope čak i odgodila dvije utakmice u Prvenstvu Republike Srpske da ne bi dodatno oštetila teren koji se renovirao.

- Crvena zvezda je još jednom dokazala veličinu. Sada mi treba da budemo dobri domaćini i da im se odužimo. Ovo je prvi slobodan termin i čast i zadovoljstvo nam je što su pristali da dođu i odigraju prijateljsku utakmicu za veliku proslavu - rekao je predsjednik Upravnog odbora Alfa Modriče Petar Jelić za klupsku stranicu.

I šef stručnog štaba Bojan Magazin raduje se predstojećoj utakmici.

- Očekuje nas praznik fudbala i velika čast je što možemo ugostiti najpopularniji, najtrofejniji i najbolji klub na Balkanu. Za nas kao klub, ali i kao ekipu, ovo predstavlja vrhunac karijere. Pokušaćemo da se predstavimo u što boljem svjetlu, gdje ćemo dati priliku našim domaćim igračima da osjete čar igranja protiv takvog protivnika. Pozivamo sve da dođu u što većem broju i uveličaju ovaj praznik fudbala - poručio je Magazin. Poznata je i cijena ulaznica pa će gledaoci za istočnu tribinu trebati da odvoje 10, a za zapadnu sedam konvertibilnih maraka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana