Treneri složni: Banjalučki derbi opravdao očekivanja

Darko Dragičević
Treneri složni: Banjalučki derbi opravdao očekivanja

BANjALUKA - Derbi sedmog kola Prve lige Republike Srpske između Željezničara i BSK-a donio je sjajan meč, šest golova i talentovanu mladost na terenu.

Domaćin nije iskoristio svoje šanse u prvom dijelu i gosti su to kaznili u nastavku preko iskusnog Miloša Perovića.

Trener Željezničara Branislav Krunić je na startu čestitao rivalu na pobjedi.

- Početak utakmica nagovijestio je kako će se stvari odvijati u nastavku. Primili smo gol iz prvog napada, očigledno da nismo ušli skoncentrisano iako smo se pripremali za situacije iz kojih su padali golovi. U prvom poluvremenu imali smo nekoliko prilika, nismo ih iskoristili, dok je protivnik sve svoje šanse pretvorio u pogotke. Očigledno nam je nedostajao i kvalitet u završnici. Čestitam i sudijama, danas je sve bilo kako treba. Iako suđenje ne komentarišem, ali mnogo je polemike u posljednje vrijeme oko toga, a danas su odradili dobar posao.

Trener “romantičara” Bojan Puzigaća je izmjenama i promjenom formacije uspio da u nastavku promijeni tok meča i njegov tim je bio puno konkretniji.

- Derbi je opravdao očekivanja. Šest golova, na kraju naša pobjeda. Bili smo pripremljeni za njihovu igru i specifične uslove na ovom terenu. Znali smo kako Željo ovdje igre, agresivno i sa mnogo trke, bili smo spremni za to. Nova pobjeda za nas, mi ostajemo na istom kursu kao pred početak sezone. Želimo da afirmišemo mlade igrače, danas smo u startnih 11 imali momka od samo 16 godina. Ne interesuje nas ulazak u viši rang, nego da iz naše škole pravimo igrače- poručio je Puzigaća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana