Trener Zvijezde 09 Bojan Trkulja zadovoljan poslije druge uzastopne pobjede: Bićemo sve bolji

Darko Pašagić
Trener Zvijezde 09 Bojan Trkulja zadovoljan poslije druge uzastopne pobjede: Bićemo sve bolji

UGLjEVIK - Šef stručnog štaba Zvijezde 09 Bojan Trkulja zadovoljan je poslije druge uzastopne pobjede u Prvoj ligi Republike Srpske i očekuje da podmlađena ekipa iz etno-sela “Stanišići” raste iz utakmice u utakmicu.

Poslije neočekivanog startnog poraza na svom terenu od Borca iz Kozarske Dubice (1:2), njegovi izabranici su na “Policama” savladali trebinjski Leotar sa 2:1, da bi sada slavili i kod kuće nad Famosom sa 1:0. 

Gol odluke postigao je Nikola Đurić u 43. minutu. Malo ko je očekivao da će u borbenoj i dopadljivoj utakmici to biti jedini pogodak, ali ispostavilo se tako. Popularni “motoristi” su utakmicu u Ugljeviku završili sa igračem manje jer je u 73. minutu Marko Marković dobio drugi žuti karton zbog kojeg je prije vremena morao u svlačionicu.

- Dominirali smo svih 90 minuta i više nego zasluženo smo došli do pobede. Imali smo veliki broj prilika i šteta što još koju nismo iskoristili - naglasio je Trkulja.

Osvrnuo se i na prethodna dva meča.

- Pravo je čudo kako nismo pobedili i u prvom meču, kada smo protiv Borca stvorili veliki broj prilika. Umesto da povedemo sa tri-četiri gola razlike ostali smo bez bodova. U Trebinju je bilo mnogo bolje. Za razliku od prošle sezone u ovoj ekipi je mnogo igrača mlađih od 21 godine i siguran sam da ćemo kako prvenstvo bude odmicalo pružati sve bolje partije - nastavio je Trkulja.

U narednom kolu Zvijezda 09 je ponovo domaćin i to Slaviji.

- Uvek smo sa njima teško izlazili na kraj i očekujem da tako bude i ovog puta. Verujem u svoje igrače, koji ne smeju da budu toliko opterećeni rezultatima, jer su još mladi, ali očekujem da na svoj konto upišemo nove bodove - dodao je Trkulja.

Posljednja utakmica trećeg kola u kojoj su se u Višegradu sastali Drina HE i Velež iz Nevesinja odigrana je juče kasno poslijepodne.

Parovi četvrtog kola, koje se igra u subotu, 31. avgusta: Famos - Sloboda (MG), Ljubić - Rudar Prijedor, Velež (N) - Laktaši, Drina (Z) - Drina HE, BSK - Kozara, Sutjeska - Sloboda (NG), Borac (KD) - Romanija, Leotar - Željezničar Sport tim, Zvijezda 09 - Slavija. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana