Trener Sloge Vlado Jagodić zadovoljan poslije pobjede nad Posušjem

D. P.
Trener Sloge Vlado Jagodić zadovoljan poslije pobjede nad Posušjem

DOBOJ - Šef stručnog štaba dobojske Sloge Vlado Jagodić zadovoljan je poslije plasmana njegove ekipe u četvrtfinale Kupa BiH, a najviše žali što pobjednik u duelu protiv Igmana (1:0) nije ranije riješen, već u sudijskoj nadoknadi i to golom iz penala koji je postigao najbolji strijelac ekipe Dejan Vidić.

- Ostvarili smo osnovni cilj, a to je da se plasiramo u narednu rundu takmičenja. Uvijek je neizvjesno šta donosi prva zvanična utakmica poslije priprema i u toj situaciji su bile sve ekipe, pa tako i mi. Vidjelo se od početka utakmice da je rival došao prije svega da opstruiše igru. O tome najbolje govori statistički podatak da smo uputili 16 šuteva prema njihovom golu, a oni nijedan. Omjer kornera je bio 8:0 u našu korist. Inače "naš teren" u Modriči bio je u prilično lošem stanju i teško se mogla očekivati dopadljiva igra, ali i posjed lopte je bio 60:40 u našu korist. Krasi nas visina i skok igra i na tome smo se bazirali i na ovoj utakmici, ali to nije urodilo plodom. Međutim, raduje me što su na kraju presudili želja i upornost, koja je krunisana u posljednjim sekundama igre - naglasio je Jagodić.

Vremena za predah i odmor nema, jer Dobojlije već u petak očekuje susret 19. kola Premijer lige u kojem će na stadionu "Dr Milan Jelić" od 18 časova ugostiti Velež.

- Žao mi je što nije udovoljeno našem zahtjevu da meč bude pomjeren. Biće to sigurno veoma teška utakmica, jer su Mostarci još jesenas najavili kandidaturu za plasman na evropsku scenu. Dobro se poznajemo, sa te strane ne bi trebalo da bude iznenađenja. Dobrim rezultatom u ovom meču mogli bismo da napravimo veliki korak ka našem prioritetnom cilju, a to je opstanak u Ligi - dodao je Jagodić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana