Trener Sloge Vlado Jagodić presrećan: Prebacili smo plan

G.S.
Trener Sloge Vlado Jagodić presrećan: Prebacili smo plan

MODRIČA - Fudbaleri Sloge brzo su zaboravili ubjedljiv poraz od Borca (0:4) i vratili su se na pobjednički kolosijek pred domaćom publikom savladavši Posušje s 1:0.

Poslije trijumfa u kojem je jedini pogodak na utakmici postigao Miloš Nikolić u 60. minutu šef stručnog štaba Dobojlija Vlado Jagodić bio je presrećan.

- Velika pobjeda za nas, velika tri boda. Bili smo, psihološki, u malo nezgodnom stanju poslije poraza u prošlom kolu ovdje. Znali smo da protiv sebe imamo izuzetno nezgodnog protivnika, to je utakmica. Odigrali su taktički veoma zrelo, a kad se ovakav protivnik pobijedi s 1:0 to vrijedi mnogo, a nama zaista vrijedi višestruko jer mi imamo 27 bodova na tabeli. Zacementirana je peta pozicija i slobodan ću biti da kažem da smo prebacili plan. Naravno da ima još jedno kolo, ali o tom potom - rekao je Jagodić.

Prema njegovim riječima, za pozamašan bodovni saldo zaslužni su svi u klubu.

- Ovo je proizvod zajedničkog rada svih ljudi u klubu, na čelu s gradonačelnikom, predsjednikom i sportskim direktorom. Naravno, ekipa je uvijek najzaslužnija, stručni štab je njihov servis i možemo samo da konstatujemo da je ova peta pozicija iznad plana, ali sigurno da se nećemo zaustaviti na ovome u proljećnom dijelu. Mislim da je ova pobjeda, ali i ovih 27 bodova, veliko bogatstvo za nas. Na bazi toga spremaćemo se ove sedmice. Neću reći da smo završili polusezonu, da smo bodovnim saldom prezadovoljni i da ćemo sad u Tuzlu ići na izlet. Međutim, jesmo sad rasterećeni, nemamo nikakav imperativ. Ovo je bila naša deveta domaća utakmica, osma pobjeda i to nije mala stvar - dodao je Jagodić.

***

SLOGA (D)         1 (0)

POSUŠJE        0 (0)

 

Strijelac: 1:0 Nikolić u 60. minutu.

Stadion: “Dr Milan Jelić” u Modriči.

Gledalaca: 180.

Sudija: Aleksandar Njegomirović (Prnjavor) 6,5.

Žuti kartoni: Nikolić (Sloga, Doboj), Lučić, Maglica (Posušje).

Igrač utakmice: Miloš Nikolić (Sloga, Doboj) 7.

SLOGA (DOBOJ): Šćekić 6,5, Nikolić 7, Redžić 6,5, Karać 6,5 (od 66. minuta N. Dujaković -), S. Dujaković 6,5 (od 32. minuta Baranov 6,5, od 87. minuta Omić -), Popara 6,5 (od 87. minuta Tahrić -), Milanović 6,5, Kvesić 6,5, Grabež 6,5, Jović 6,5 (od 87. minuta Šipovac -), Vidić 6,5. Trener: Vlado Jagodić.

POSUŠJE: Galić 6,5, Vrgoč 6, Brković 6 (od 64. minuta Jenjić -), Rozić 6 (od 81. minuta Jandrek -), Kamenar 6,5, Begić 6, Da Silva 6, Marić 6, Maglica 6, Pavković 6,5, Lučić 6. Trener: Branko Karačić.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana