Trener Rudara Vule Trivunović: Igrači vjeruju u ono što radimo

Milan Zubović
Trener Rudara Vule Trivunović: Igrači vjeruju u ono što radimo

PRIJEDOR - Fudbaleri Rudar Prijedora ugostiće Borac iz Kozarske Dubice u devetom kolu Prve lige Republike Srpske, a susret je na rasporedu u subotu od 15.30 časova.

Prijedorčani su do sada ostvarili pet pobjeda, dva remija i poraz te sa 17 bodova i gol razlikom plus deset trenutno je treći na tabeli i zaostaje po bod iza Laktaša i Zvijezde 09. Trener ekipe Vule Trivunović zadovoljan je postignutim rezultatima posebno sa osvojena tri boda kod Sutjeske u Foči i bodom kod Drine u Zvorniku. O meču osmog kola u Foči je rekao: 

– Jako teško gostovanje i jako težak teren kod veoma nezgodnog protivnika. Momci su se izdigli iznad svih situacija koje su se dešavale unutar utakmice, odigrali iznad svega hrabru utakmicu. Prvo poluvrijeme bili su jako kvalitetni i mislim da su potpuno zasluženo pobijedili.

Ističući da su prije Foče imali četiri vezana gostovanja Trivunović naglašava:

- Mislim da bi se trebalo mnogo više pažnje posvetiti ovim igračima koji danas nose dres Rudara od lokalne zajednice, ljudi koji vode grad. Posebno me raduje atmosfera u ekipi. Momci postaju svjesni svog kvaliteta kojeg imaju individualnog i timskog. Počinju da vjeruju u ovo što radimo i iskreno se nadam da će doći što više publike da ih podrži. Još jedan detalj koji me raduje je što smo raznovrsni, što nemamo igrača koji nas "vuče" nego je tu više pojedinaca koji postižu golove. Očekujem tešku utakmicu u subotu, ali mi ćemo svakako ući u nju sa samo jednim ciljem, a to je da krunišemo našu dobru igru iz prethodnog perioda i ostvarimo novu pobjedu - kategoričan je Trivunović.

Igrač "žuto-plavih" Vladimir Silađi optimističan je pred meč protiv komšija iz Kozarske Dubice:

- Mislim da ćemo nastaviti u dobrom ritmu, i ne postoji razlog za sumnju u nas u bilo kojem segmentu, što našem igračkom, što stručnom. Mi se sve pitamo, pogotovo na našem terenu, i mislim da ne treba uopšte da razmišljamo da će nam neko uzeti bodove na Gradskom stadionu. Pružićemo svoj maksimum, i očekujem podršku navijača - jasan je Silađi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana