Trener Radnika Velibor Đurić razočaran poslije poraza: Greška nas skupo koštala

D.P.
Foto: Agencije

BIJELjINA - Fudbaleri Radnika u šestom kolu Premijer lige neočekivano su poraženi na svom terenu od Igmana sa 0:1, a strijelac odlučujućeg gola bio je Edis Buturović u 81. minutu.

Poslije uvodnog pritiska gostiju Bijeljinci su bili u prilikama preko Stefana Josipovića u 27, Danila Teodorovića u 37. i Strahinje Jovanovića u 44. minutu, ali je golman gostiju Aldin Ćeman bio na visini zadatka.

U 68. minutu Konjičani su preko Buturovića postigli gol koji je poslije intervencije VAR-a poništen, da bi isti igrač nešto kasnije i odlučio pobjednika.

Golu je prethodila velika greška golmana Radnika Nikole Lakića, koji je praktično poklonio loptu Mirsadu Ramiću, a ovaj je asistirao za pogodak.

- U najavi sam rekao da nas očekuje teška utakmica. Dogovorili smo se da greške smanjimo na minimum i ostaje žal zbog gola koji smo primili. Igman je bio bolji prvih dvadesetak minuta, ali na kraju moramo da budemo razočarani zbog načina na koji smo ostali bar bez boda. Nema vremena za jadikovke, idemo se skupiti i trenirati. Naredni rival je Posušje, a oni su već pokazali da imaju odličnu ekipu - istakao je trener Radnika Velibor Đurić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana