Trener Krupe Ilić odlazi u Grčku

D.P.
Trener Krupe Ilić odlazi u Grčku

KRUPA – Novi stari šampion Republike Srpske u fudbalu Krupa ostaje na kraju sezone bez trenera.

Mladi stručnjak Vladimir Ilić dobio je kvalitetnu ponudu i naredne sezone se seli u Grčku. On je na klupi ekipe bio gotovo dvije i po sezone i uspio je prvo da izbori opstanak( zatim odustali od Lige BiH), a zatim i da donese dvije titule šampiona Republike Srpske, kao i Kup Republike Srpske.

Juče je sa ekipom osvojio i Kup Banjaluke u kojem je savladao Borac 1:0 a biće mu to posljednji trofej u klubu. 

"Zahvalan sam klubu koji me je pustio dvije godine prije isteka ugovora. Neko sam ko je u četiri godine rada u ovom klubu, osvojio tri titule Prve lige Republike Srpske, jednom kao pomoćni, a dva puta kao glavni trener. Donio sam dugo čekani trofej Kupa Republike Srpske i o tim stvarima nisam mogao ni sanjati kada sam sjeo na klupu ovog tima. Hvala klubu koji mi je dao priliku da vodim klub u Premijer ligi BiH, bez obzira što smo bili na posljednjem mjestu. Nisam očekivao da ćemo se ovako rano rastati, odlazim srećan i ispunjen jer sam uradio sve o čemu sam sanjao, sa klubom kojeg najviše volim na svijetu", rekao je Ilić.

Ilić odlazi u Grčku gdje će biti pomoćni trener a nakon završetka sezone objaviće i u kom klubu nastavlja trenersku karijeru. 

U Krupi su na pres konferenciji se zahvalili treneru na izuzetno uspješnoj saradnji i istakli da je čvrst stav  da uprkos njegovom odlasku žele licencu i da naredne sezone igraju Premijer ligu BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana