Trener Goran Trkulja otišao iz kluba: Žao mi je što napuštam Mladost

G.S.
Trener Goran Trkulja otišao iz kluba: Žao mi je što napuštam Mladost

BANjALUKA - Goran Trkulja više nije trener banjalučke Mladosti. Nakon sjajne sezone u kojoj je ekipa osvojila titulu šampiona u prvoj ligi Republike Srpske i izborila viši rang perspektivni stručnjak je napustio klupu.

Razlog je čini se to što ekipa najvjerovatnije naredne sezone neće biti u prilici da igra elitni rang koji je izborila na parketu.

- Žao mi je što napuštam Mladost. Hvala im na ukazanom povjerenju u prošloj sezoni, što smo godinu dana imali jednu zaista sjajnu priču koju smo krunisali titulom šampiona u Republici Srpskoj. Zaista nemam riječi kojima mogu da opišem atmosferu na treninzima i u klubu koliko smo bili tim. Ipak odlučio sam da odem, jer klub najvjerovatnije neće igrati u Premijer ligi BiH. U takvim uslovima zaista ne znam kako bih mogao da motivišem igrače da nastave da rade kao dosada. Svi smo željeli da igramo u prvenstvu BiH i to smo izborili na parketu, a nakon svega teško bih mogao da ponovimo sezonu. Ostaću u rukometu, tražiti nove izazove, a od srca želim sve najbolje igračima, bivšem klubu te čelnim ljudima Mladosti - poručio je Trkulja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana