Topolčani sanjaju čudo

G.S.
Topolčani sanjaju čudo

RAJBURG - Fudbaleri TSC-a gostuju večeras od 21 čas u Njemačkoj kod Frajburga u meču četvrtog kola Lige Evrope.

Topolčani su pobjedom nad Čukaričkim (2:0) u prvenstvu napravili lijepu uvertiru pred gostovanje bundesligašu. Vicešampion Srbije poražen je od njemačkog tima u Bačkoj Topoli (1:3), a u drugoj utakmici pokušaće da se revanšira renomiranom protivniku iako će to biti gotovo “tomkruzovski” posao iz “Nemoguće misije”. Krilni napadač srpskog predstavnika Saša Jovanović ubijeđen je da će on i njegovi saigrači popraviti utisak iz prvog duela.

- Frajburg je odlično organizovan tim. Pokazao je da igra sa mnogo trčanja i duela. Teško je pobediti u Nemačkoj, ali ćemo učiniti sve da popravimo utisak iz drugog poluvremena prve utakmice. Uzdamo se i u odličnu atmosferu, pogotovo posle remija sa Zvezdom i pobede nad Čukaričkim - poručio je Jovanović.

Izabranici Žarka Lazetića još imaju kakve-takve šanse da na kraju budu treći u grupi i izbore nastavak takmičenja u Ligi konferencija. Olimpijakos ima četiri boda, tri više od TSC-a i dok god postoji šansa, ne treba odustajati, a po tom principu rade i na terenu djeluju Topolčani. Tako da će se oni boriti, sigurno. Naravno, sve zavisi od Olimpijakosa koji će biti domaćin TSC-u u posljednjem kolu u Atini. Ali, ekipa iz Pireja, okrenuta je za početak večerašnjem gostovanju u Londonu (21) kod Vest Hema koji je favorit. Da se vratimo na TSC, Topolčani su, ono što je zanimljivo, prilikom polijetanja za Njemačku na beogradskom aerodromu sreli fudbalere Lajpciga, koji su se vraćali poslije obaveza u Ligi šampiona protiv Zvezde. Žarko Lazetić dok je čekao na polijetanje aviona za Bazel imao je zanimljiv telefonski poziv. Specijalan, najdraži mogući. Trogodišnja kćerkica pozvala je šefa struke TSC-a da ga pita kakav je avion, poželi mu srećan put i uspjeh u Frajburgu. Nije potrebno naglašavati koliki mu je osmijeh izmamila. Bilo bi još ljepše da se Lazetić i vrati sa osmijehom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana