Terzić: Zadovoljan sam, pripadamo društvu najboljih

Tanjug
Terzić: Zadovoljan sam, pripadamo društvu najboljih

MONTE KARLO - Ovo smo željeli, ovo smo htjeli. Zadovoljni smo žrijebom, igramo protiv najboljih. Ovo nije grupa, već se pravi jedinstvena tabela sa 36 klubova i dobili smo osam protivnika po mjeri, izjavio je večeras generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić poslije žrijeba Lige šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u Ligi šampiona protiv Intera, Barselone, Benfike, Milana, Jang Bojsa, PSV Ajndhovena, Štutgarta i Monaka, određeno je ranije večeras žrijebom u Monte Karlu.

„Crveno-beli“ će u Beogradu dočekati Barselonu, Benfiku, PSV Ajndhoven i Štutgart, dok će gostovati Interu, Milanu, Jang Bojsu i Monaku.

Raspored i satnica odigravanja utakmica biće objavljeni u subotu, 31. avgusta.

- Dovodimo evropske veličine kao što su Barselona, Benfika, PSV i Štutgart na Marakanu i biće to spektakli. Takođe, idemo u Bern protiv Jang Bojsa, naših 'dužnika', kao i u Milano na dvije utakmice, u Monako. Koga god da smo dobili, ja bih bio zadovoljan. Rastemo kao klub iz godine u godinu, imamo fantastične igrače, sjajnog trenera, sinoć smo pokazali pravi takmičarski fudbal i to da možemo da igramo protiv svakog. Ovo je nivo LŠ, našim rezultatima smo se izborili da budemo ovdje i nećemo se pomjeriti nikome, rekao je Terzić, prenio je zvanični sajt kluba.

On je naveo da ne želi da se bavi kalkulacijama kada su bodovi u pitanju, kao ni finansijama.

- Pričali smo o tome koliko nam bodova treba, ali otkad vodim klubove ili savez, uvijek idem korak po korak i utakmicu po utakmicu. Prva utakmica je najbitnija, a kalkulacije su za navijače i medije. Hoću da budemo fokusirani i pravi u prvoj utakmici, da odigramo maksimalno i pobijedimo. Tek onda ćemo da razmišljamo o drugom meču, dodao je Terzić.

- Što se finansija tiče, tu su Marko Petrović i ljudi iz finansija. Što se nas tiče, idemo na pobjedu s kim god da igramo. Sačuvali smo tim, i danas smo imali mnogo ponuda, koje smo odbili. Bila je ponuda od 10 miliona evra iz Premijer lige za Đigu koju smo odbili, za Hvanga, Endijajea... Zaista, želimo da sačuvamo tim. Ovo je prva, istorijska sezona u ovom formatu LŠ i želimo da predstavimo Zvezdu, Beograd i Srbiju u pravom svjetlu, istakao je generalni direktor Crvene zvezde.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana