Terzić: Partizan ne poznaje fudbalski biznis, Maksimović vrijedi 20 miliona

G.S
Terzić: Partizan ne poznaje fudbalski biznis, Maksimović vrijedi 20 miliona

BEOGRAD - Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je da ga je već sedam, osam klubova već kontaktiralo za mladog Andriju Maksimovića

Terzić ističe da za mladog Maksimovića će obeštećenje iznositi 20 miliona evra, tačnije prema riječima generalnog direktora “Zvezdin Mesi” neće napustiti “Marakanu” ispod te cifre.

Spomenuo je Terzić i stanje u Partizanu koji je titulu najbliži bio u sezoni 2021/22, gdje su na polusezoni imali pet bodova više, ali je na kraju Crvena zvezda podigla pehar.

“Bili su na korak, ali sam tada vidio koliko ne poznaju fudbalski biznis.Da smo bili u obrnutoj situaciji, nikada ja to ne bih ispustio. Očekivao sam da će Partizan da se zaduži pet miliona, da kupi četiri vrhunska igrača, da nas 'udavi' na proljeće, prenosi B92.

Mi smo bili pod psihološkim pritiskom, ali oni ne znaju da vode klub...”, rekao je Terzić i dodao: “Pribojavao sam se, da su imali Terzića, Terzić bi to uradio. Zadužio bi se, doveo bi igrače, otišao na deset poena razlike, bio je derbi, to je osam bodova, na kraju deset i idemo, kvalifikacije za Ligu šampiona iz četvrte runde i klub se vrati. Ali, tada sam vidio da oni ne znaju da vode klub, ne razumiju kako se vodi veliki klub”.

Klub iz Humske bi uskoro trebalo da dobije novu garnituru na čelu sa Rasimom Ljajićem.

“Partizan je veliki klub i izaći će iz krize, ali veliki klub ne smije da dozvoli da mu rival sedam godina uzima titulu. Biće jako teško i Rasimu Ljajiću ili bilo kome da stigne Zvezdu. To može da se desi, njima treba jedna godina da budu šampioni”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana