Terzić ima poruku za „delije“ sa svih srpskih strana

GS
Terzić ima poruku za „delije“ sa svih srpskih strana

BEOGRAD - Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić oglasio se nakon prvog meča plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, koju je srpski šampion sinoć izgubio od norveškog Bode Glimta rezultatom 2:1

- Da budem sasvim iskren očekivao sam bolju igru Crvene zvezde. Međutim, sve priče o teškom gostovanju u Bodeu su se ispostavile kao tačne. Brza podloga njihovog terena je izazvala nesigurnost kod naših igrača. Ali i pored svega u Beograd se vraćamo sa aktivnim rezultatom. Imamo veliku priliku da pobedom na prepunoj Marakani obezbedimo učešće u prvom izdanju nove Lige šampiona u njenom izmenjenom formatu. Verujem da je svima jasno da to možemo i da je to ostvarivo. Verujem u naše igrače i našeg trenera Milojevića. Mnogo razloga imamo da verujemo. Ali sam i siguran da će to biti mnogo izvesnije i sigurnije uz podršku svih naših navijača. Želim da pozovem zvezdaše iz svih krajeva Srbije, iz Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, da Marakana u sredu bude krcata i da podrškom sa tribina, verom i optimizmom, ponesu ovu ekipu koja sigurno ima kvalitet, do Lige šampiona. Na Marakani su padali i mnogo veći timovi i ostvarivani su uspesi i kada se činilo da to nije moguće. Sada je itekako moguće i verujem da svi navijači prepoznaju trenutak da ovom timu koji ima veliki kvalitet, treba pomoć sa tribina kako bi ostvarili još jedan veliki uspeh i Crvenoj zvezdi doneli osam novih utakmica Lige šampiona. Zvezdaši, dođite u sredu da ispišemo novu stranicu Zvezdine istorije. Verujemo da zajedno možemo do nove Lige šampiona. - rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Podsjećamo, fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sinoć od norveškog Bode Glimta rezultatom 2:1 u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Golove su postigli Oden Bjertfut u 52. i Isak Mata u 62. minutu, a za Zvezdu "rezervista" Ognjen Mimović u 75. minutu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana