Teodorović pokvario debi Jusufbegovića

D.D.
Foto: Vanja Radanović/FK Radnik

BIJELjINA – Radnik je ostvario veoma značajnu pobjedu u 10. kolu Premijer lige BiH. Sjajni Danilo Teodorović je postigao dva gola u pobjedi nad dobojskom Slogom 2:1 i tako je pokvario zvanični debi novog trenera Nedima Jusufbegovića.

Radnik je tokom meča bio puno bolja ekipa posebno u prvom dijelu kada rival nije uputio nijedan udarac prema golu Filipa Samurovića. Bijeljinski tim je na drugoj strani opasno prijetio iz prekida.

Upravo drugi prekid je bio koban po dobojski klub. Krajišnik je ubacio iz kornera a u gužvi se najbolje snašao Danilo Teodorović. Njegov udarac je zakačio neko od defanzivaca Sloge, pa je lopta promijenila smjer i prevarila golmana Bojana Pavlovića. Bio je to prvenac mladog igrača u  Premijer ligi BiH ove sezone.

Teodorović je zatim pokazao koliko će da bude opasan u situacijama kad ima prostora za kontru. U 34. minutu je pobjegao svojim čuvarima i nakon toga je još jednom zatresao mrežu gostujućeg tima. Sloga u prvom dijelu nije uputila nijedan udarac u okvir gola.

Radnik je nakon toga naastavio da napada i prijetio je opet iz prekida. Pokušao je Damjan Krajišnik iz slobodnog udaraca a zatim i iz kontre. U 76.minutu domaći tim je ostao sa igračem manje. Nebojša Gavrić je oborio Dejana Vidića kao posljednji igrač odbrane i zaradio je direktan crveni karton. Sloga nije uspjela da realizuje slobodan udarac jer je Damir Sadiković pogodio svog igrača, pa nije bilo opasnosti po gol Samurovića.

Tek u finišu  Sloga je uspjela da opasnije zaprijeti domaćem timu, ali se rezultat nije mijenjao sve do sudijske nadoknade . Najbolje se u šesnaestercu snašao Dejan Vidić koji je smanjio rezultat.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana