Tekstilac: Razlaz sa Božičićem

D. P.
Tekstilac: Razlaz sa Božičićem

DERVENTA - Uprava Fudbalskog kluba Tekstilac prihvatila je ostavku šefa stručnog štaba Slaviše Božičića i još nije poznato ko će sjediti na klupi derventskog prvoligaša u preostalih šest kola.

Poslije 28 odigranih kola Prve lige Republike Srpske fudbaleri Tekstilca zauzimaju pretposljednje, 17. mjesto na tabeli sa ne baš velikim šansama da se izbore za opstanak. Božičić je naveo da ostavku podnosi iz moralnih razloga te da smatra da je ekipi potrebna nova energija kako bi ostvarila cilj.

- Od samog početka smo imali probleme sa igračkim kadrom i nedovoljan broj kvalitetnih igrača za samo takmičenje, a povrede i kartoni su doprinijeli da još nismo obezbijedili opstanak - rekao je Božičić.

Trening za sada privremeno vodi dosadašnji pomoćni trener Dejan Plisnić, a u upravi kluba nagovještavaju da bi uskoro mogao biti imenovan nasljednik Božičića.

- Situacija je teška i u finišu sezone plaćamo ceh zbog malog broja igrača. Ipak, potajno se nadam da možemo izboriti opstanak, mada će to biti izuzetno teško - naglasio je Plisnić.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana