Tegeltija podnio ostavku, Borac dobija novog predsjednika

D.D.
Tegeltija podnio ostavku, Borac dobija novog predsjednika

BANjALUKA - Milan Tegeltija i zvanično je podnio ostavku na mjesto predsjednika Fudbalskog kluba Borac.

Ono što je najavio na kraju prošle, Tegeltija je uradio na početku ove godine, pa će Borac će do kraja januara dobiti novog predsjednika - menadžera kluba.

Tegeltija se oglasio putem saopštenja i obrazložio svoju odluku.

- Već sam vas pred novu godinu obavijestio o mojoj ideji da je sazrelo vrijeme da Borac, u organizacionom smislu, napravi korak naprijed i uspostavi i imenuje novog predsjednika koji bi bio menadžer kluba u punom kapacitetu. Sa mojim prijateljima iz rukovodstva kluba razmjenio sam ovu ideju i za nju dao argumentaciju. Dugo smo razgovarali o svim prednostima i manama tog, po mom mišljenju, organizacionog koraka naprijed i drago mi je što mogu da vas obavjestim da smo se oko te ideje usaglasili i da će Borac do kraja mjeseca januara dobiti novog predsjednika - menadžera kluba.- istakao je Tegeltija.

Dosadašnji predsjednik će danas da napravi i konkretne korake.

- Skupštini kluba ću odmah uputiti ostavku na mjesto predsjednika nakon čega će Skupština imenovati novog predsjednika i klub će krenuti u tom novom pravcu za koji sam uvjeren da će donijeti organizacioni napredak klubu. Kada sam ja u pitanju , moji prijatelji iz rukovodstva kluba i novi predsjednik će i dalje imati moju punu podršku, samo sada u nekom drugom kapacitetu.  Ponosan sam na organizacioni, infrastukturni i rezultatski uspjeh koji smo napravili u proteklih 8 mjeseci, i uvjeren sam da će klub, na tim temeljima, iz dana u dan nastaviti da raste kao organizaciono tako i infrastukturno i rezultatski naveo je Tegeltija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana