Subić ostaje u Borcu

G.S.
Subić ostaje u Borcu

BANjALUKA - Kapiten Borca Aleksandar Subić i u narednoj sezoni nosiće dres Borca, pošto je produžio saradnju sa Banjalučanima.

Inače, na Gradskom stadionu uveliko traje potraga za pojačanjima za narednu sezonu. Mnogo igrača je u opticaju, a uskoro bi pojedini trebalo da budu i zvanično predstavljeni. Banjalučani su, čini se, dogovorili dolazak Nemanje Mihajlovića iz dobojske Sloge, a spominje se i bivši mladi reprezentativac Švajcarske Žoao Oliveira. Dosta promjena se očekuje i u defanzivnoj liniji. Tu su na listi želja banjalučkog kluba Aleksandar Vukotić, član Beverena, i Elvir Duraković, lijevi bek Igmana. Za ova dva fudbalera interesovanje je pokazala i ekipa Sarajeva. Takođe, bilo je kontakta i sa veznim igračem Veleža Harisom Ovčinom koji nije igrao u proljećnom dijelu šampionata. Naime, odbio je smanjenje ugovora u mostarskom timu i nakon toga se našao “na ledu” kod klupskih čelnika.

Za sada su banjalučki klub zvanično napustili krilni fudbaleri Benjamin Tatar i Alen Jurilj, dok je Aleksandar Vojinović takođe na izlaznim vratima. Borac, inače, pregovara sa pojedinim igračima iz prošle sezone i o nastavku saradnje, tako da bi do starta priprema 12. juna imao što jasniju situaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana