Stojković pred Jordan: Da ostavimo dobar utisak i pobijedimo

GS
Stojković pred Jordan: Da ostavimo dobar utisak i pobijedimo

BEČ- Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković uoči prijateljske utakmice sa Jordanom u Beču naglasio je da će svi igrači dobiti priliku da pruže svoj maksimum i da očekuje pobjedu bez obzira što se radi o prijateljskom duelu.

Srbija večeras igra protiv azijske selekcije u glavnom gradu Austrije od 20.30 časova, a četiri dana kasnije slijedi duel kvalifikacija za EURO 2024 protiv Bugarske u Razgradu.

- Protiv Jordana prvo želim da se niko ne povredi, a onda i da odigramo jedan dobar meč. Bez obzira što je prijateljska utakmica, važno je da ostavimo dobar utisak, a onda i da pobijedimo. Zbog grba i dresa, ali i rejtinga. Želim da naglasim da će dosta igrača dobiti priliku. Takođe, isti tim neće igrati ovdje i u Bugarskoj. Razlika je velika kada se radi o važnosti ta dva meča. Ponavljam, dosta igrača će dobiti minutažu, ne pričamo mnogo o imenima, samo ću reći da će Samardžić početi meč, Jovanović i Joveljić, koji su klasični napadači, podijeliće minutažu - istakao je Stojković na konferenciji za medije.

Selektor je istakao i da nema plakanja zbog izostanka Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luke Jovića, prenosi RTS.

-Tako je to u fudbalu, moraš biti spreman i na neke neprijatne stvari. U svakom slučaju, vrlo neobična situacija, tri devetke su povrijeđene u istom momentu, ali ponavljam, ne treba se vraćati na to. Imamo igrače koji su spremni, svi oni su svjesni da nam je meč sa Bugarskom mnogo važan. Meč u Razgradu je samo jedno u nizu finala u ovim kvalifikacijama. Tako smo krenuli, svaki meč na putu do Njemačke, za nas je finale, od prvog duela sa Litvanijom - poručio je Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana