Srpski klubovi dobili potencijalne rivale u plej-ofu za plasman u evropska takmičenja

GS
Foto: UEFA

NION - Žrijeb plej-ofa za plasman u Ligu šampiona biće održan danas u 12 časova u Nionu, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Šampion Srbije, ekipa Crvene zvezde, se nalazi u grupi nosilaca, a potencijalni rivali "crveno-belima" u plej-ofu za plasman u LŠ su Galatasaraj, pobjednici dvomečeva Karabag/Ludogorec, Slovan/Apoel, Jagielonija/Bodo-Glimt i Sparta/FCSB.

Prvi mečevi plej-ofa za plasman u LŠ biće odigrani 20. ili 21. avgusta, a revanši nedelju dana kasnije.

Žrijeb za plej-of Lige Evrope biće održan danas od 13 časova. Ekipa TSC-a se nalazi u plej-ofu za plasman u LE, a potencijalni rivali ekipi iz Bačke Topole su Lask, pobjednik dvomeča Panevežis/Makabi Tel Aviv, kao i poraženi iz duela Malme/PAOK i Slovan/Apoel.

Fudbaleri Partizana će, ako eliminišu Lugano u trećem kolu kvalifikacija za LE, igrati u plej-ofu za plasman u grupnu fazu ovog takmičenja. Potencijalni rivali "crno-belima" u plej-ofu za plasman u LE su Bešiktaš, pobjednici dvomeča Dinamo Minsk/Linkoln, Petrokub/TNS (Vels), kao i poraženi iz duela Jagielonija/Bodo-Glimt.

Mečevi plej-ofa LE biće odigrani 22. i 29. avgusta.

Fudbaleri Partizana će u slučaju da budu eliminisani od Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija. Potencijalni rivali "crno-belima" za plasman u plej-of za LK su Betis, pobjednici dvomečeva Silkeborg/Gent, Makabi Petah Tikva/Kluž i Noa/AEK.

Žrijeb plej-ofa za plasman u LK biće održan danas od 14 časova.

Fudbaleri Vojvodine će, ako eliminišu Maribor u trećem kolu kvalifikacija za LK, igrati u plej-ofu za plasman u grupnu fazu ovog takmičenja. Potencijalni rivali ekipi iz Novog Sada u plej-ofu za plasman u LK su Čelsi, kao i pobjednici dvomečeva Iberija Tbilisi/Bašakšehir, Mlada boleslav/Hapoel Ber-Ševa, Ilves Tampere/Đurgarden i Molde/Serkl Briž.

Prvi mečevi plej-ofa za plasman u LK biće odigrani 22. avgusta, a revanši nedelju dana kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana