Srbija danas ima posljednju provjeru pred meč sa Brazilom: Sa Vlahovićem na Bahrein

Priredio: Dejan Kondić
Srbija danas ima posljednju provjeru pred meč sa Brazilom: Sa Vlahovićem na Bahrein

MANAMA - Fudbaleri Srbije danas od 16.30 časova na Nacionalnom stadionu u Manami protiv Bahreina imaju posljednju provjeru pred početak Mundijala u Kataru.

Selektor Dragan Stojković ovaj meč nazvao je nebitnim, što u suštini i jeste, jer “orlovi” ovom utakmicom ne mogu ništa dobiti. U prvom izlaganju naglasio je da neki igrači neće ni igrati u ovom duelu pa je saopštio da će ga preskočiti Aleksandar Mitrović zbog povrede te Filip Kostić i Saša Lukić, koji su se posljednji priključili timu, dok je sjajna vijest što je u timu Dušan Vlahović. On je obavio trening punim intenzitetom pa bi mogao da dobije šansu da osjeti igru prije utakmice sa Brazilom.

- Imamo fenomenalne uslove za rad i pripremu onoga što nas čeka vrlo brzo. Što se tiče utakmice, znamo da je Bahrein reprezentacija sastavljena uglavnom od igrača iz domaćeg šampionata, respektujemo ih, ali ćemo ići na pobedu. Želja nam je da još jednom pokažemo da je Srbija zaslužila da bude učesnik Mundijala. Ovo je samo prijateljska utakmica i najvažnije za naš tim je da se niko ne povredi za tih 90 minuta. Sjajna prilika za sve nas, veoma sam srećan, jer prvi put imam priliku da boravim u Bahreinu i želim sa svojim momcima da ostavim što bolji utisak na terenu - rekao je Stojković.

Kapiten Dušan Tadić hvali atmosferu i podvlači da se u tom segmentu ništa nije promijenilo još od trenutka kada je Stojković došao na klupu.

- Oseća se pozitivna energija, uživamo u svakom mogućem trenutku. Treba samo da se prepustimo, da igramo našu ofanzivnu igru sa puno optimizma i rezultat sigurno neće izostati. Očekivanja za utakmicu protiv Bahreina ista su kao i za svaku prethodnu, ne zanima nas ime protivnika, uvek idemo na pobedu - rekao je Tadić.

Inače rival Srbije u grupi G, selekcija Švajcarske poražena je u posljednjoj kontrolnoj utakmici pred Svjetsko prvenstvo u Abu Dabiju od Gane sa 2:0. Izabranici Murata Jakina izašli su na teren u najjačem sastavu, ali nisu šutnuli u okvir gola. Pogotke za afričku reprezentaciju postigli su Mohamed Salisu u 70. i Entoni Semenjo u 74. minutu.

SMS postao tata

Slavlje u taboru “orlova” uslijedilo je u trenutku kada je Sergej Milinković-Savić saznao da je postao otac. Njegova supruga na svijet je donijela kćerkicu Irinu, a saigrači iz reprezentacije požurili su brže-bolje da prema običajima isparaju tatu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana