Spajić: Dužni smo navijačima u Norveškoj, bitno je da budemo hrabri

Tanjug
Spajić: Dužni smo navijačima u Norveškoj, bitno je da budemo hrabri

BEOGRAD - Znamo šta nas čeka, očekivanja su velika, svjesni smo kakva utakmica je pred nama, kao i o kakvom protivniku se radi.

Vidjeli ste da nam je bilo teško u Norveškoj u prvom meču, ali sam i tada rekao da to nije bio maksimum Crvene zvezde. Očekujem da sutra uz podršku naših navijača i pozitivnu energiju budemo bolji i agresivniji i nadam se da ostvarimo rezultat koji svi toliko želimo, rekao je kapiten crveno-bijelih Uroš Spajić.

Zvezda sutra od 21 sat dočekuje Bode Glimt u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona i želi da nadoknadi prednost Norvežana iz prvog meča (2:1).

„Dosta smo se dobro pripremili, analizirali, videli šta je bilo loše, a šta dobro. Nadam se da ćemo sutra videti bolju Zvezdu nego što je bila tamo, moramo biti bolji ako želimo da pobedimo. Uloga defanzivnih igrača je jako bitna, svakako da je lakše ukoliko ne primimo gol. Očekujem dosta trke, tranzicije, oni su veoma dinamična ekipa, hitra, brza, agresivna. Moramo da odgovorimo na te stvari ukoliko želimo da ostvarimo rezultat, a jasno je svima da želimo“.

Spajić je istakao da će dodatnu energiju crveno-bijelima pružiti navijači sa tribina.

„Svaki igrač koji je u Crvenoj zvezdi ima ogromnu odgovornost. Pre svega prema navijačima, videli ste da su došli i u Norvešku, ne znam ni na koji način u onolikom broju. Ostali smo njima dužni, jer smo mogli bolje, ceo tim je bio svestan toga nakon utakmice. Ostala je neka ta energija koja se čuva za sutra. Bitno je da sutra budemo svi kao jedan i da budemo hrabri, da uzmemo tu energiju sa tribina i da damo sve od sebe da ih pobedimo. Crvena zvezda je ogroman klub sa tradicijom i istorijom.Nemamo pravo da potcenimo bilo koga, bez obzira kako se klub zvao“, zaključio je Spajić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana