Sloga u teškom trenutku gost Sarajeva: Pehovima nikad kraja

D. P.
Sloga u teškom trenutku gost Sarajeva: Pehovima nikad kraja

DOBOJ - Fudbaleri Sloge u premijernom susretu 25. kola biće gosti Sarajeva, a ovaj susret odigraće se večeras od 20 časova na stadionu “Bilino polje” u Zenici.

Ovaj meč za Dobojlije dolazi baš u nevrijeme, jer debitantska utakmica na “Lukama” u prošlom kolu protiv Veleža, osim poraza, koštala je četu Vlade Jagodića još dvojice povrijeđenih fudbalera.

- Pehovima, izgleda, nikad kraja. Rus Pavel Baranov je prilikom skoka zaradio prelom trtične kosti i za njega je sezona završena. Trpio je bol do kraja susreta i želio da pomogne ekipi. Kapiten Milan Milanović nije trenirao poslije te utakmice, jer mu je otečeno koljeno. Biće dobro da se oporavi do susreta sa Posušjem u narednom kolu. Kada se tome doda da su odranije do kraja sezone izgubljeni Luka Kulenović, Karlo Stapić i Toni Livančić, onda se vidi koliko je teška situacija - naglasio je Jagodić.

Strategu Dobojlija, kome je utakmica protiv Veleža bila prva na klupi ovog premijerligaša, i dalje ­je žao zbog poraza.

- Svi smo očekivali bolji rezultat i sada bi gostovanje protiv Sarajeva bilo mnogo mirnije. Sada je za nas svaka domaća utakmica meč lopta, ali i svaki gostujući susret je veoma važan. Sarajevo je diglo formu u posljednje vrijeme, trener Mirza Varešanović je posložio neke stvari, tako da ću biti zadovoljan da odigramo bolje nego protiv Veleža. Da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat, vidjećemo - rekao je Jagodić i dodao da ga raduje što su se oporavili Uglješa Stevanović i Mario Krstovski.

U ostalim susretima 25. kola Premijer lige BiH igraju: subota: Posušje - Sloboda (15 časova), Velež - Leotar (16) Borac - Zrinjski (18.30), Željezničar - Tuzla siti (20 časova), ponedjeljak: Široki Brijeg - Igman (18 časova).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana