Sloga rasterećeno ide u Mostar po pozitivan rezultat

D.D.
Foto: Rade Šešlak

DOBOJ – Dvije domaće pobjede donijele su još bolju atmosferu među igrače dobojske Sloge, te podigli samopouzdanje za nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH.

Lakše se diše u stručnom štabu, među igračima i navijačima pa potpuno rasterećeni odlaze na teško gostovanje kod Veleža u Mostar (subota, 20.45).

- Pobjeda protiv Željezničara je već daleko iza nas. Kroz ova dva dana pokušali smo da se osvježimo. Godilo je svakome što smo ubjedljivo pobijedili Željezničar, ali nove obaveze čekaju nas već u subotu uveče

Naravno da i u Mostaru želimo biti pravi. Nismo imali mnogo vremena za odmor, ali sada imamo mnogo širi izbor igrača. Imamo osam utakmica u 22 dana, ide i Kup BiH, ali sada je fokus na Veležu. Očekujem od igrača da ponovo odgovornu igru. Mislim da imamo dovoljno iskustva i kvaliteta da znamo kako odigrati protiv Veleža. Cijenim  izuzetno narednog rivala, ali vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu, istakao je trener Vlado Jagodić, koji ne može da računa na Sinišu Dujakovića.

Već u uvodnim mečevima Toni Jović je pokazao da će biti veliko pojačanje.

-Očekuje nas odličan ambijent, stadion, teren, večernji termin. Znamo da su utakmice Veleža lijepo posjećene. Mislim da nema razloga da ne pružimo dobru partiju, pa vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata. Odigrali smo dvije utakmice 'pod moranjem', uzeli smo šest bodova i pokazali smo da možemo i znamo. Oni rezultati od ranije bili su splet nesrećnih okolnosti poručio je Jović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana