Sloga promašila penal, pa pala u nastavku

D.D.
Sloga promašila penal, pa pala u nastavku

KONjIC – Sloga je pala u nastavku utakmice protiv Igmana. Nakon veoma dobrog prvog dijela, dobojski tim nije uspio da u drugom dijelu zaustavi raspoloženog Stefana Denkovića, pa je domaći tim slavio sa 3:0.

Igman je prvi zaprijetio u osmom minutu. Darko Bodul je ubacio loptu u šesnaesterac, gdje je zahvatio Mirsad Ramić. Njegov udarac zaustavio je golman gostiju Elvir Trako.

Sloga je zatim imala veliku šansu. Naime, Obrad Starčević je šutirao iz slobodnog udarca a lopta je pogodila u ruku Damira Hrelju a sudija Bandić je pokazao na penal. Odgovornost je preuzeo Dimitrije Zajić koji nije pogodio mrežu.

Dobojski tim se znalački branio u prvom dijelu tako da domaći nisu uspjevali da opasnije zaprijete a gosti su čekali šansu iz tranzicije i dočekali su je u 38.minutu. Obrad Starčević je pobjegao čuvarima a pravovremeno je istrpčao golman Adnan Ćeman.

U nastavak meča Igman je ušao puno agresivnije. Prvo je rezervista Petar Bojo dobro šutirao a Trako je odbranio. Ipak u 54.minutu lopta se odbila do usamljenog Hrelje koji je doveo domaći tim u vođstvo.

Domaći tim je u 66.minutu došao do 2:0. Osvojili su fudbaleri loptu na sredini terena a Stefan Denković je povukao loptu i zatim pogodio mrežu sa ivice šesnaesterca.

Nakon toga trener Vlado Jagodić je pokušao da promijeni tok meča sa izmjenama ali Sloga nije uspjevala da dođe do prilika. Na drugoj strani raspoloženi Denković je postigao i drugi gol u 86.minutu nakon greške Nemanje Mihajlovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana