Sloga ostvarila prvu pobjedu: Jagodić zadovoljan takmičarskim pristupom

G.S.
Sloga ostvarila prvu pobjedu: Jagodić zadovoljan takmičarskim pristupom

ZLATIBOR - Sloga je ostvarila prvu pobjedu u pripremnom periodu. Dobojski tim je savladao Rudar Pljevlja 1:0, golom Danila Šipovca. Trener Vlado Jagodić može da bude zadovoljan brojnim stvarima u igri.

- Posebno sam zadovoljan takmičarskim pristupom igrača koji su ušli u šezdesetom minutu, jer su to mladi igrači, a ponašali su se baš kao takmičari, jer sam to tražio od njih. Nismo bili efikasni kao u prethodne dvije utakmice, ali smo zato sve greške sveli na minimum - istakao je Jagodić koji nije mogao da računa na Uglješu Stevanovića i Obrada Starčevića.

- U petak nam slijedi jedna utakmica, u subotu druga i tu već dižemo minute na sedamdeset i pet, a samim tim želim da dam značaj svim igračima i zato i jeste dogovaran takav princip igranja. Neću da ističem pojedinačno nikoga, ali svi oni koji nas prate treba da znaju da idemo dobrim putem. Veoma težak raspored nas čeka na početku prvenstva. Mi se moramo dobro uigrati, zato i igramo ovakve pripremne utakmice, da bismo napravili što bolji rezultat na otvaranju prvenstva - zaključio je na kraju Jagodić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana