Sloga kompletira redove: Popara potpisao, stigao Božičković

D. D.
Sloga kompletira redove: Popara potpisao, stigao Božičković

DOBOJ - Fudbalski klub Sloga dobio je još dva pojačanja za nastavak sezone u Premijer ligi BiH. Redove dobojskog tima pojačali su Luka Božičković te Dejan Popara, saznaje Glas Srpske.

Božičković je mladi reprezentativac BiH koji igra u veznom redu. Rođen je u Njemačkoj gdje je prošao školu Hamburga. Nakon toga je nastupao za Maribor. Jesenji dio sezone talentovani fudbaler proveo je u Rumuniji, gdje je bio član Voluntarija za koji je odigrao četiri meča.

Dejan Popara je u jesenjem dijelu sezone igrao za Slogu kao pozajmljen igrač banjalučkog Borca. Ipak došlo je do raskida saradnje, tako da će mladi vezista ostati u Slogi i potpisati ugovor na godinu i po dana. Dobojski klub je na startu već doveo iskusnog Borisa Vargu.

Sloga će danas zvanično da predstavi ova tri nova igrača, a očekuje se da će do kraja sedmice biti još novih imena na stadionu “Luke”. Tako će trener Vlado Jagodić imati na raspolaganju gotovo kompletan tim do odlaska na pripreme u Antaliju, gdje će krenuti sa odigravanjem kontrolnih mečeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana