Sloga kažnjena za promašaje

D.D.
Foto: FOTO:Rade Šešlak

DOBOJ – Oslabljena Sloga je doživjela prvi poraz u međusobnim  duelima na domaćem terenu protiv Igmana. Gosti su slavili na „Lukama“ 2:0 i  tako kaznili brojne promašaje domaćeg tima.

Početak utakmice pripao je domaćem timu koji je prijetio iz nekoliko poluprilika. Prvo je u četvrtom minutu pokušao Toni Jović koji nije bio precizan. Zatim je udarac isprobao i Damir Sadiković u 12.minutu, no šutirao je preko gola. Dva minuta kasnije Toni Jović je ubacio u šesnaesterac, a onda je Ristić glavom poslao loptu pored  gola.

U 29. minutu Sloga je imala najbolju šansu u prvom dijelu. Jović je uposlio Dejana Vidića koji nije uspio da zatrese mrežu rivala i šutirao je preko gola. Minut kasnije velika šansa na  drugoj strani. Stefan Denković je ubacio a Mirsad  Ramić iz dobre pozicije nije bio precizan. Veliku šansu imao je i Dejan Vidić, ali se okliznuo i upropastio kontranapad.

Sloga je u 55.minutu propustila veliku šansu. Brzo su izveli prekršaj, zbunili rivala, a ubačaj Jovića iz dobre pozicije nije u gol pretvorio Milan Milanović. I odmah je uslijedila kazna. Stefan Denković je promiješao odbranu Sloge a odbijenu loptu Elvedin Herić šalje u mrežu.

Uzbuđenja su nastavila da se redaju pa je Jović iz slobodnog udarca pogodio stativu. Isti igrač se sjajno oslobodio čuvara ali je Ćeman spriječio gol.

A onda je uslijedila majstorija Stefana Denkovića. Na sjajan  način se oslobodio čuvara i zatresao  mrežu Sloge. Dodatni problem  za domaće je bilo isključenje Albina Omića zbog drugog žutog kartona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana