Sloga izgubila na kraju priprema u Antaliji: Jagodića ne brine poraz

G.S.
Sloga izgubila na kraju priprema u Antaliji: Jagodića ne brine poraz

ANTALIJA - Iako su u posljednjoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj poraženi od Dinama iz Moskve sa 1:2, šef stručnog štaba Sloge Vlado Jagodić zadovoljan je prikazanim u ovom susretu.

Dobojlije su došle do vođstva u ranoj fazi meča preko Srđana Grabeža, ali je ruska ekipa u drugom poluvremenu preokrenula rezultat i golovima Gleba Knjazeva i Denisa Simonova došla do trijumfa.

- Utakmica je potpuno ispunila svrhu. Odigrali smo je sa samo pet izmjena, što znači da je većina igrača izdržala svih “90+” minuta. Izuzetno dinamična i zahtjevna utakmica koju smo prilično dobro kontrolisali poslije rano postignutog gola i sve do 70. minuta nismo dozvolili mnogo protivniku, ali ni oni nama. Oštra i borbena utakmica je upravo ono što nam je i trebalo - naglasio je poslije susreta Jagodić.

Moskovljani su na poluvremenu promijenili kompletnu postavu.

- To je odlučilo, jer su dodali gas tih posljednjih 20 minuta, iskoristili naše dvije loše reakcije na kontranapad i okrenuli rezultat u svoju korist. Bez obzira na ovaj poraz pripreme su bile veoma uspješne. Po povratku u Doboj već počinje priprema za meč osmine finala Kupa BiH u kojoj u nedjelju dočekujemo Igman u Modriči - dodao je Jagodić.

Fudbaleri Sloge imali su polovičan učinak u Turskoj. Prije poraza od Dinama savladali su Bunjodkor sa 1:0 i Vislu Plok sa 2:0, a izgubili su od Jelimaj Semeja sa 1:3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana