Slobodi specijalna pozivnica

D.P.
Foto: G.S.

BANjALUKA – Pošto šampion Druge lige Republike Srpske, grupa zapad, Sloga iz Trna nije ispoštovala rok za licenciranje, a potom je i poslala dopis da nije spremna za igranje u Prvoj ligi Izbršni odbor Fudbalskog saveza Republike Srpske uputio je specijalnu pozivnici Slobodi iz Novog Grada, koja će morati da po skraćenom postupku ispuni proces licenciranja.

Ukoliko u tome ne uspiju pozivnica će biti upućena Tekstilcu iz Dervente i Alfa Modriči, koji su jedini uz Novograđane bili zainteresovani da igraju u prvoligaškom društvu.

Na ovoj sjednici IO FS RS usvojeni su takmičarski izvještaji Prve, drugih i trećih liga, te futsala i ženske lige RS. Usvojeni su svi prijedlozi za članove Disciplinske, Apelacioane, 

Prvostepene komisije za licenciranje, Drugostepene komisije za lkicenciranje, te za mjesto tužioca i zamjenika tužioca FS RS.

Ukoliko sadašnji predsjednik FS RS Vico Zeljković dobije novi mandat (jedini kandidat za predsjednika) automatski će postati član IO FS BiH. 

PO svog predstavnika za period 2025/29 za ovo tijelo daće PFS Bijeljina i PFS Istočno Sarajevo, a iz ostala četiri PFS biće izabrana još dva člana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana